تحولات منطقه

یک دربان حرم مطهر رضوی، کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی را نه‌تنها یکی از کتابخانه‌های معتبر ایران بلکه جهان دانست و گفت: اهدای تألیفاتم به این کتابخانه، مایه افتخارم است.

یک دربان حرم مطهر رضوی: اهدای تألیفاتم به کتابخانه آستان قدس رضوی، مایه افتخارم است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین امینیان طوسی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: ۶۸ساله، اصالتاً مشهدی و بازنشسته وزارت امور خارجه هستم و در حال حاضر نیز در تهران سکونت دارم و ازآنجایی‌که دربان موروثی رسمی حرم مطهر رضوی هستم، به طور منظم برای انجام کشیک خدمتم، به مشهد مقدس مشرف می‌شوم.  

وی ضمن اشاره به منتخبی از فعالیت‌های پژوهشی خود، گفت: از سال ۱۴۰۱ که بازنشسته شدم، اقدام به تألیف کتاب‌هایی در حوزه علوم سیاسی و تاریخ، با بهره‌گیری از دانش و تجربیات دوران خدمتم در وزارت امور خارجه کشور کردم که تا کنون موفق به انتشار سه عنوان کتاب شدم.  

امینیان طوسی افزود: این سه کتاب‌ با عناوین؛ «در قلمرو دیپلماسی(نانوشته‌های دوران مأموریت دیپلماتیک)»، «ظهور و سقوط رهبران جهان» و «گرجستان نگین قفقاز جنوبی(نگاهی به روند تحولات سیاسی در گرجستان معاصر)» را، هشتم دی‌ماه سال جاری، به کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی اهدا کردم.  

وی با اشاره به اینکه از دیرباز و دوران نوجوانی، با کتابخانه حرم مطهر رضوی آشنایی دارد، بیان کرد: ازآنجایی‌که مشهدی هستم و ارادت خاصی به امام رضا(ع) و علاقه ویژه‌ای نیز به کتابخانه این آستان ملکوتی دارم، تصمیم گرفتم تا تألیفاتم را به کتابخانه اهدا کنم تا مورداستفاده دانش‌پژوهان در حوزه علوم سیاسی و تاریخ، قرار گیرد.  

این نویسنده گفت: کتابخانه حرم مطهر رضوی، کتابخانه‌ای بزرگ و مملو از گنجینه‌های مختلف است چنان‌که، منابع تاریخی، ادبی و سیاسی بسیاری در این کتابخانه، نگهداری می‌شود.

وی افزود: به طور مثال، در سیر مطالعاتی که در دوران قاجار داشتم، متوجه شدم صنیع‌الدوله که از ادبای این دوران و مشاور عالی ناصرالدین‌شاه بوده، کتاب‌هایی با محوریت تاریخ روزنگار دوران سلطنت وی نوشته که اصل این کتاب‌ها را همسرش به کتابخانه رضوی، اهدا کرده است.  

امینیان طوسی ادامه داد: همچنین اگر به بررسی رؤسای کتابخانه آستان قدس رضوی در ادوار مختلف تاریخی بپردازیم، متوجه می‌شویم که آنان، همواره از فضلا و علما بودند.  
وی خاطرنشان کرد: کتابخانه رضوی بر اساس اسناد تاریخی موجود، همیشه یک کتابخانه مهم و شاخص بوده است، امیدوارم تألیفات من نیز در این کتابخانه ماندگار شود و نسل‌های آینده بتوانند از آنها، استفاده کنند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha